divendres, 16 de juliol del 2010

Continua el temps estable anunciant temporada activa de tornado al Mediterrani

Aprofitant l’estabilitat meteorològica que tenim aquest dies i que sembla que va per llarg, això sí, amb temperatures que ja no seran tan altes com les de la setmana passada i, com ja hem notat, més normals amb nits on ja es pot dormir a Tossa.

Degut a aquesta normalitat, poques aportacions podem donar al blog darrerament, malgrat això, i com faig una petita escapa a Oroposa del Mar o Orpesa del Mar, com li vulgueu dir, us deixo un reportatge que va realitzar la meteoforera Raina (Natalia Garrido) sobre una mànega marina (tornado) que va tocar terra el 17 de setembre de 2009.

Recordeu, que els mesos d’agost i setembre són els més actius en quan activitat tornàdica a la conca mediterrània. Aquest any, podem tenir una activitat importants d’aquests fenòmens degut a les altes temperatures que estem registrant i el que mar Mediterrani va acumulant.

Veure reportatge Tornado a Oropesa clica aquí

Per cert, la pàgina on està el reportatge Tiempo Severo, pels qui no la coneixeu, us la recomano que interactueu en ella. Trobareu bons reportatges de fenòmens de temps sever.

1 comentari:

Felipe ha dit...

...Esperem que aquestes calors que estem passant siguin recompensades amb unes bones tempestes, que tant trobo a faltar.
Felicita a la Natalia de part meva perquè el seu reportatge del tornado a Oropesa és excel.lent!
Salutacions.