diumenge, 13 de juliol del 2008

Fresca d’estiu

Després de les fortes tempestes d’avui dissabte, demà diumenge serà un dia de transició, amb repetició de tronades a la meitat nord, especialment a l’interior del nord-est. A última hora del dia, podrien arribar a la Costa Brava.

El pas del front fred que anunciaven, que s’ha mostrat extremadament actiu en molts punts de Catalunya, amb quantitats properes els 100 litres, com en el cas de Begues amb 95,6 mm. En gran part de Catalunya, han sovintejat els registres entre els 20 i els 40 litres. A la nostra localitat, però, s’ha recollit un total de 7 litres amb festival elèctric inclòs.

Per demà diumenge, s’espera un matí variable, amb creixement de nuvolades, que a la tarda podrien donar a lloc a algun ruixat moderat, en conjunt seria poca cosa si és que arriba a caure.

Però la noticia més marcada pels propers dies seran les temperatures. El front fred, a obert les portes a aires més freds, que mantindran les temperatures a ratlla amb nits fresques i, fins i tot, fredes al Pirineu. No obstant això, som a l’estiu, i durant el dia, tot i que difícilment es superarà els 23-25ºC a la nostra localitat, es notarà l’escalfor del sol, cosa habitual quan som a l’estiu. A la nit, les temperatures es quedaran entorn els 15-17ºC. Més d’un s’haurà de tapar de matinada. A partir de dimarts, la xafogor tornarà a les nostres vides.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon resum. Al menys podrem dormir bé. Ja que aquestes nits era complicat. Ànims Meteotossa.

Anònim ha dit...

Grande MeteoTossa, aquí uno que sigue siempre tus pronósticos. Ánimo crack!!