dimecres, 7 de gener del 2009

3ª nevada de la temporada!

Amb aquesta nevada, ja en portem 3 aquesta temporada al Massís de ses Cadiretes, sent aquesta on la neu ha agafat a cotes més baixes. A partir dels 150-200 metres ja hi havia una petita enfarinada. I es que la nevada, tot i ser minsa, ha estat suficient per canviar el paisatge de les nostres contrades i poder veure una Tossa envoltada de muntanyes blanques.






FOTOGRAFIES
DIA 7 al MATÍ.




Sant Grau d'Ardenya (cota 420)

Indicació Tossa de Mar (cota 450)

Pineda a la zona de Sant Grau (cota 450)
Camí a Puig de Ses Cadiretes (cota 480)

Puig de Ses Cadiretes (cota 515 m)
Vista general amb el Montseny al fons.
Detall d'acumulació de neu.

3 comentaris:

SelvadeTossa ha dit...

..En contrast amb la violència del temporal de fa una setmana, amb l'aigua trencant troncs i descalçant arbres grans i fins i tot vells ..La neu s'ha dipositat amb suavitat (i "tendresa" diria fins i tot) damunt dels branquillons més prims de cada arbust i planta del massís.

Un vestit blanc de Reis per cada pedra de granit, per les tofes de molsa i els liquens exposats, per els suros dels pendents de Montllor, per les teules de l'esglesia de St.Grau, per els camins de les persones i animals.
..Serà un vestit fugaç pero compartit, per molt essers vius per igual.

Bon any al massís del Cadiretes!

Abelunimbus ha dit...

No està mal!

Anònim ha dit...

Bones a tothom!!!
Des de fa més d'una hora que tenim un ruixat de neu granulada continua per Tossa. Al sector de can vergonyós la neu comença a quedar per sobre dels arbres, plantes, cotxes.
Pel sector de Mas Font, per la part més alta també i per La Gabarra i Sa Gabarra també.
Per Mas Carbotí tot el camp està enfarinat.

A veure si podem apreciar més fotos de la enfarinada que ens trobarem demà al matí.

Hem d'anar amb compte, ja que aquest tipus de neu, queda congelada i es pot formar plaques de gel pels carrers i carreteres.

Bona nit, blanca!!!

P.D: Et felicito Meteotossa pel seguiment, i en Tamariu per la riquesa que dóna els seus comentaris al teu blog Meteotossa. Gràcies a gent com vosaltres, ens comencem a apassionar per la meteo i la natura, encara més.