dimarts, 19 de maig del 2009

Primavera de Maig al Parc de Sa Riera

La jornada plujosa de dijous dia 14, on van caure 24 litres a Tossa, ha fet revifar la verdor dels boscos i neteja la pols acumulada a les seves fulles. Un exemple clar, és el Parc de Sa Riera de Tossa, on ahir a la tarda presentava aquest aspecte de vida natural.

2 comentaris:

SelvadeTossa ha dit...

Ei molt maques les imatges! i si si, va bé que circuli l'aigua per la bassa perque sino hi ha més risc de que s'eutrofitzi excesivament i morin alguns animals com ja va passar una vegada crec. De totes maneres aquests 24 litres veig que no han estat suficients per tornar a fer baixar aigua per la riera en el seu curs més baix (exceptuant la que circula de manera subterrania i que no es veu, es clar)..

Salut

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

El verd que j´ aquest any és precios, aixó que segons en va explicar l´altre dia el Jordi de Palamós, a la vostre zona no ha plogut tan, com per exemple a Barcelona.
El parc aquest és molt maco, tinc ganes de vindre un dia aquí a Tossa per recorre el camí de ronda i veura algunes coses que desconec, com aquest precios Parc de Sa Riera.

Bon reportatge Fran !!!!

Salutacions