diumenge, 31 de gener del 2010

Confirmant neu per aquesta tarda.


A hores d’ara, els ruixats estan apareixent per diferents punts de Catalunya, especialment pel litoral central. Hi ha hagut alguns ruixats de neu granulada en poblacions com Palafrugell. La tendència és que aquesta tarda les precipitacions vagin guanyant terrenys i que aquestes siguin de neu en cotes molt baixes.

A Tossa, s’espera una tarda cada cop més embolicada, amb precipitacions que s’han de generalitzar al llarg del dia i, especialment, a partir de mitja tara i vespre. La neu pot caure a partir dels 200 metres i de cara al vespre fins a la mateixa població. No s’esperen gruixos importants, però suficient per enfarinar els nostres boscos i qui sap, si la platja es cobreix de blanc...

Tarda de seguiment.

4 comentaris:

manel ha dit...

i per tarragona quina cota estara??

Anònim ha dit...

Ja estarás distret aquesta tarda per el temps d' avui, mes que el plat a taula jeje


Toni Arenys

Anònim ha dit...

jo d'això no en se, només puc opinar, i diria que la cota de neu a Tarragona si fa no fa serà la mateixa que la de Roma..

Pero reitero que no en tinc idea, mireu, em baso només en l'experiència. Resulta que una nit estaba al Coliseu i es va posar a nevar arreu. Vaig trucar a ma mare i ella em va dir que, a Tarragona, cosa rara, també en queia de neu.

D'ençà que sempre que neva a Tarragona penso en Roma i a la inversa. EnteNeu? ..És una mica com aquell que son pare és un frare i sempre que veu a un frare pensa amb son pare, o com aquell català (de veritat) que sempre que veu un tomàquet pensa en un pa torrat i sempre que agafa un pa torrat pensa en un tomàquet, coses de la psicologia, que quan me'n adono d'elles o me les invento em fan somriure, i a més, em donen ganes per escriure.

Salutacions


-Pedra sobre altra.

tempspalamos ha dit...

Hola !
Cap a les 14:00h. d'avui,a Palamós, també s'ha vist caure una mica de neu granulada,a hores d'ara però,em sembla que per aquí dalt ja està tot dat i beneït.
Salutacions.