dilluns, 11 de gener del 2010

S’acaba la situació de nevades.

Desprès d’una setmana marcada pel fred i la neu, les temperatures al llarg d’aquesta setmana s’aniran recuperant progressivament i la neu donarà pas a la pluja, i és que el pas de diferents sistemes frontals ens portarà una setmana molt variable en quant a temps.

Així doncs, malgrat el sol que avui tenim, demà dimarts s’espera que es vagi ennuvolant i que tinguem precipitacions a Tossa a partir de darrera hora de la tarda. Dimecres tornaria a millorar el temps, per dijous tenir novament un nou episodi de precipitacions. No sembla que hagin de ser precipitacions molt importants, però com a mínim tornarem a regar els boscos i mantenir humit el terreny. Després de dos mesos, torna a baixar aigua per la riera.

Les temperatures, pujaran progressivament. Malgrat tot, seran temperatures d’hivern, amb màximes entorn els 12ºC i mínimes al poble entorn els 4ºC. Tot i això, aquesta propera nit s’esperen glaçades febles a l’interior de Tossa i, fins i tot, a la mateixa població.

3 comentaris:

manel ha dit...

hola meteotossa,
jo estic molt enfadat amb el temps!!!!
perque no va nevar ni aqui a vallmoll ni a valls, i més perquè va nevar a salou a la platja que quan alla nevava aqui si que plovia.
M'agradaria que m'expliquesiss perque va neva a la platja i aqui a vallmoll no
deww i que aket hivern nevi

ricardsotazero ha dit...

Si nois, la neu ens ha fet el salt a Barcelona area metropolitana i a Girona, quan ha nevat practicament a la resta d'Espanya. Que hi farem, son uns desgraciats en aquest tema, a esperar la proxima!

Anònim ha dit...

Hola, escric aquí perque jo també vull que nevi. Realment no hi ha dret que no nevi a Barcelona ni a Vallmoll i que en canvi per la tele3 i altres surtin pobles nevats que no coneix ningú.

A Comarruga crec que tampoc va nevar i a un altre poble tampoc.

Ey pero tinc una idea. Si totes les persones que vivim a la ciutat obrissim les nostres neveres i obrissim també les finestres i les portes la calor exterior segurament baixaria, oi? Podria servir per transformar la pluja amb neu?