dijous, 1 d’abril del 2010

Setmana Santa variada

Avui comença per a molts les vacances de Setmana Santa (o de primavera per a uns altres) i la majoria mirant el cel i pensant quin temps els hi espera. Gairebé cada any per aquestes vacances sol haver-hi alguna tongada de mal temps, i aquest any no serà diferents.

Avui dijous, al llarg de la tarda, no es descarta que hi hagi algun ruixat a Tossa, en conjunt poca cosa. On si hi hauran ruixats i, fins i tot, amb tempesta serà a l'interior de Girona.
Demà divendres serà un dia estable i bàsicament assolellat, amb algunes nuvolades poc importants.
De cara a dissabte, aquestes nuvolades es farien una mica més importants que de cara a la nit i matinada de diumenge podrien deixar precipitacions que es podrien repetir durant la tarda de diumenge en forma de ruixat.
Dilluns, el temps es tornaria novament assolellat.

Cal dir que som a la primavera i és típic el canvi de temps d'un dia per l'altre, malgrat els ruixats previstos en especial per diumenge, es podrà gaudir de les vacances.

3 comentaris:

vila86 ha dit...

una pregunta.. saps que s'ha na fet de la Monica Usart? fa temps que no apareix.

Anònim ha dit...

Vila, en teoria es retallava la plantilla, ja que el CanalMèteo, on TVC tenia una 'cuota de poder' ha desaparegut i ara s'ha creat un de nou d'en Florenci Rey.
Amb la retallada de pressupost i la desaparició del canal meteo on TVC aportava diners, s'han vist amb més personal i amb menys diners. I la Mónica tenia molts papers per marxar, però encara no sé si al final l'han fet fora o està de vacances.
Ja preguntaré a veure...

meteotossa

vila86 ha dit...

oki, merci. Jo crec que l'han fet fora, perquè ja fa un parell de mesos que no apareix per el 3/24 i en canvi si ho fan l'Enric Agud i en Jofre Janué que sortien a la radio i em sembla que també el canal meteo.. nose. En fi, una llastima amb lo maca que era..xd