divendres, 14 de maig del 2010

Última tongada de ruixats


Avui divendres sembla ser que serà el darrer dia en què els ruixats i les tempestes afectaran o poden afectar Tossa, i sembla, que avui podia ser el dia en què ho faci amb ganes. Aquests darrers dies, Tossa ha tingut “la sort” d’esquivar les potents trombes d’aigua que han caigut en diversos punts de Catalunya. Unes tempestes que han estat fortes i han deixat calamarsades. La neu, ha tornat a aparèixer al Pirineu i en cotes molt baixes per estar a mitjans de maig, a Vielha que no arriba als 1000 metres d’alçada, tenen 5 cms de neu acumulats.

Així doncs, avui divendres és molt probable que l’episodi de tempestes digui adéu amb una traca final. Per tant, avui paraigües en mà i ha seguir l’evolució, a veure que acaba passant avui.

Pel cap de setmana, temps assolellat amb algunes nuvolades de tarda, que malgrat poder deixar ruixats a l’interior de Girona, aquests no arribaran a Tossa. La setmana vinent, ens arriba la "primavera estival".

1 comentari:

manel ha dit...

el dimecres va passar una gran tempesta a Vallmoll hehee. 57 litres en tot el dia, la gran tempesta que va durar una hora va deixar uns 40 litres, amb molts trons, pedra i rius pels carrers
deww