dimarts, 2 de setembre del 2008

Resum de tempestes.

Tot i que a Tossa, les tempestes han passat de llarg. Sent un dels pocs indrets de Catalunya on no ha plogut, a la resta del Principat les tempestes i les precipitacions, fins i tot, amb fenòmens severs, han estat noticia.

Només cal donar un cop d’ull a aquestes imatges per poder apreciar com s’ha comportat el temps aquests dos darrers dies.


La Seu d'Urgell, ahir a la tarda, sota una cortina d'aigua ben intensa. Foto: Risi.

Hospitalet de l'Infant. Formació d'una tuba durant la tempesta de la nit. Foto: StormCell (seria convenient posar la data correcte a la càmera)
Comarca de l'Anoia. Les nuvolades negres van ser la tònica de la jornada. Foto: Lucarr

Avui els ruixats s'han reptit en punts interiors del nord-est, arribant gotellades fins a la mateixa linia de la costa, com ha passat a Palamós o a Tossa mateix. Alguns d'aquests ruixats, com en el cas de Girona, han estat de forma severa, amb fort vent i amb una forta intensitat.

Imatge del radar aquesta tarda quan la tempesta estava creuant la ciutat de Girona.


Salt. La tempesta s'aproximava de forma virulenta i ràpida. Foto: Tuscac.

Girona (Barri Montilivi). Imatge espectacular on es pot apreciar la cortina d'aigua caient d'aquest arcus espectacular. Foto: Toni Verdú Carbó.

Gràcies per les fotos companys!

2 comentaris:

Tossanatura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tossanatura ha dit...

Hola Meteotossa. Felicitats pel bloc. He creat un enllaç des del meu nou bloc al teu. Tracta sobre medi ambient i l'entorn natural de Tossa. Crec que mantenen alguna relació.
Salut i sort.