dimecres, 2 de juny del 2010

Dies “mig-mig”

Tot i que ens predomina un temps més aviat estable amb unes pressions que no són baixes aquests dies està sent difícil veure el sol nítidament degut a franges de núvols alts que creuen tota la Península d’oest a est. A més, en alguns punts del litoral, amb el contrast entre l’aigua del mar relativament freda de l’hivern i les temperatures estivals que estem tenint aquest dies està originant la presència de núvols baixos, especialment a la costa central.

Aquesta situació de cel enteranyinat sembla que ens acompanyarà una part de la setmana, tot i que a estones podrem tenir bones clarianes, especialment a partir de demà, ja que avui sembla ser el dia que podem tenir el cel més tapat. No s’esperen precipitacions.

Pel cap de setmana, tot sembla indicar que tornarà a ser assolellat i amb temperatures màximes entorn els 25ºC. Durant la nit, les temperatures ja no baixen gaire i en prou feines es baixa dels 15 - 16ºC.

1 comentari:

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Aqui a Barcelona avui fa un dia totalment serè, sense cap bruma, amb una miqueta de vent de migjorn
( 11 Km )amb una temperatura màxima de 28,5º una humitat baixa per ser Barcelona 45% i una pressió estable a 1016 hPa, sensació de molta calor, segurament perquè es la primera tongada.

Una abraçada