diumenge, 22 de març del 2009

Fem 1 any!

Demà dilluns dia 23 de Març fa un any que el bloc meteotossa té vida virtual i tot gràcies a les gairebé 27000 visites que representa unes 73 visites diàries de mitjana.

Aquest aniversari és gràcies a totes aquelles persones que estimen la meteorologia, que estimen Tossa i segueixen al meu bloc. A tots aquells que col·laboreu aportant fotografies, dades, comentaris, en definitiva, a tota la gent que segueix aquest espai virtual de la meteorologia tossenca.

Tot va començar amb la nevada al Massís de ses Cadiretes del 23 de Març de l’any passat però al llarg d’aquest any hem viscut molts fenòmens i no només nevades, remarcable la calamarsada o el cap de fibló de la primavera passada, les tempestes d’estiu i, sobretot, el temporal històric de Sant Esteve.

La meteorologia és l’única ciència inexacte, i això és el que la fa atractiva. El bloc de meteotossa continuarà obert, mostrant la meteorologia del nostre poble i d’altres racons del planeta, intentant aportar coneixements i no només informacions i amb l’anunci, que al llarg d’aquest 2009, tindrem pàgina web amb consulta de dades meteorològiques en temps real.

Moltes gràcies a tots.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molts anys Meteotossa!!!

I gràcies per compartir i ensenyar-nos a estimar la meteorològia.

Moltíssimes gràcies, i endavant.

Vitus ha dit...

MOLTES FELICITATS !!!!!

Esperem poder seguir molt de anys mes junts.

Vitus.

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Moltes felicitats company, que puguis compartir amb tots nosaltres, durant molts anys, aquesta bonica afició a la meteorologia.

Felicitats !!!!! pensa que això només a fet que començar, molts anims i endevant !!!!!

Pocs dies al any són tan adients per felicitar algú pels seus treballs de meteorologia, com avui, Dia Meteorològic Mundial.

Una abraçada

Jordi Pamplona ha dit...

ANYS I ANYS PER MOLTS ANYS!!!!!MOLT BÉ!!!! ENHORABONAAAAAA!!!

HAs vist l'últim article del meu bloc?jejejejje miro miro....

Una abraçada immensa!!!

Anònim ha dit...

Felicidades Meteotossa, estás haciendo un gran trabajo con esta web y tus proyectos. Ánimo y a seguir así.

marc ha dit...

Amb el teu blog estic segur q molta gent descobreix q la varietat de fenomens meteorologics que es donen a Tossa al llarg dún any son una gran bellesa afegida al poble, a les seves muntanyes i la costa; una bellesa que trenca amb l´estereotip aburrit (desde el meu punt de vista) d´únicament "sol i platja" amb el qual molts pobles turistics costaners es pretenen promocionar de cara a l´exterior.
Els fenomens meteorologics sempre son canviants. Cada dia es diferent, amb una llum diferenta, una humitat diferenta, unes onades.. etc..
I apart de l´estètica dels paisatges que de tot això en resulten tambe hi ha el sentit en si mateix del coneixement cientific o naturalistic dels fenomens i de la divulgacio d´aquests coneixements. Per tot aixo, FELCITATS a MeteoTossa.

Salut!

tempspalamos ha dit...

Moltes felicitats per la feina realitzada i també (com ens has avançat) per la que et queda per fer !!

Records.

Anònim ha dit...

Thanks for the beautiful weather...............reports,
John