dijous, 25 de març del 2010

Meteotossa compleix dos anys.

El passat dimarts dia 23 va ser el segon aniversari d’aquest blog ‘meteotossa’. Sembla que va ser ahir que vaig decidir obrir aquesta finestra virtual amb l’objectiu principal de donar a conèixer la meteorologia, però especialment, el de poder plasmar els diversos i variats fenòmens meteorològics que gaudim o patim molts tossencs al llarg de l’any al nostre poble.

Nevades, temporals, aiguats, sequera, calamarsades... en només dos anys hem viscut un ampli ventall de fenòmens meteorològics, que alguns d’ells passaran a l’historia, com la llevantada de Sant Esteve o la darrera nevada del 8 de Març. Però també he intentat, i espero haver-ho aconseguit, aportar-vos coneixement i donar respostes a alguns fenòmens que vivim dia rere dia. També, tornar-vos l’enyorança de temps passats recordant efemèrides passades com la nevada del 1962, la nevada del 1985, la llevantada del 1986, la riuada de Sant Grau del 2006, etc.

Dos anys compartint, per uns passió i per altres informació. Dos anys plens d’anècdotes, de viatges amb cotxe buscant la neu a Cadiretes, la de buscar el millor angle per a la millor fotografia, la de seguir les situacions de risc, la d’intentar donar un cop de mà quan la situació que s’esperava era perillosa (temporal de Sant Esteve, temporal de neu del dia 8, etc.).

Però el compliment d’aquests dos anys no és gràcies a mi, és gràcies a tu. Gràcies a tots vosaltres que dia a dia entreu a mirar el blog, a seguir les previsions, en saber quants litres han caigut, a veure si hi ha algun post nou. També menció especial a tots aquells que teniu enllaçat el blog a les vostres pàgines web o als vostres blogs que aconseguiu donar-li una gran difusió, també a tota aquella gent que s’ha adreçat a mi personalment per felicitar-me pel blog, especialment quan alguns feien ús de la seva ‘cadira’ per intentar desacreditar o enfrontar fent ús de l’engany guiant-se per l’obsessió partidista. A les persones que demanen informació per saber quin temps fa, especial record a l’allau de consultes quan hi ha algun esdeveniment esportiu com la primera marató de Tossa de l’any passat o volen saber quin temps espera per passar un cap de setmana al nostres poble.

És per mi, una gran satisfacció el poder compartir la meteorologia amb tots vosaltres i, molt especialment, el poder difondre com un element més de promoció turística, la nostra Vila. Avui, dins els món de la meteorologia, coneixen millor Tossa.
Esperem complir més anys junts amb vosaltres.
Gràcies

9 comentaris:

vila86 ha dit...

Felicitats! I tu mereixes per aquesta bona pagina, que s'ha merescut tenir un lloc en es pagines favorites del google chrome.

ELPITO ha dit...

Moltes felicitats i a complir el tercer any. Bona feina la que fas.

Salutacions!!!

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Co...!, una sequera, una llevantada i un temporal de neu, i abans del blog no passava res.
Per molts anys.

Anònim ha dit...

Per molts anys. És del millor que es pot trobar a internet. A més m'agrada Tossa de Mar i el seu ambient, les seves platges les mountanyes que l'envolten. Em miro tot sovint la webcamp per veure el temps que fa en directe. Ho visc en viu un parell de vegades l'any.
Gràcies per tota l'informació que ens aporta. Desde el Baix Camp felicitats

manel ha dit...

MOLTES FELICITATS!! per aquests dos anys que portas aqui al blog i els que et queden(molts més!!). Que jo, el manel de vallmoll, desde que coneixu aquest blog, aqui a vallmoll no a passat tantes coses com alla proo no passa res per l'any que be si que quallara la neu i moltaa am el meu poblee xdd
vingaa deww i disfrutaahoo

SelvadeTossa ha dit...

Felicitats Fran.. Recordo el dia que vaig descobrir el teu blog i la alegria que em va produir el seu descobriment!.. Jo abans -que com saps ja era tb adicte a la meteo- em mirava cada dia la pàgina del meteocat i quan havia marro algunes altres més, pero desde que vaig descobrir aquest blog la primera que miro ja és directament Meteotossa.com

La miro tant per saber les previsions, per llegir el que passa i per veure el que "ha passat", o el que "m'he perdut"!..., ja que no sempre soc a Tossa i de vegades vegades penso coses com.. Ostres! per que cony estic (o he d'estar) a bcna fent tal feina si ara mateix, damunt de Cadiretes hi ha un Cumulonimbus calvus convertint-se en capillatus!?

Anònim ha dit...

! Hola meteotossa, jo m' enfaig el carreg de la feinada que comporta tot aixói a mes a mes fe conten a tothom potser una de les coses mes dificils avui. Andavant amb la teva idea compartida amb la gent del teu poble i a tots els observadors que d' una o altra manera seguim aquests blog. gracies per la teva entrada.


Antoni Sintas ( Arenys de Mar )

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Moltes felicitats Fran, per aquests dos anys de feina ben feta, esperem que sigui per molts anys i que tots hu poguen anar veient.

En quan al tindre enllaçats els blogs, per mí es fer més gran la meteorologia, perquè són molta més gent que pot consultar el blogs de tots nosaltres, gent que altruistament estem fen un treball per la societat en general i pels aficionats en particular.

Hem de seguir així perquè la meteorologia sigui cada dia més interessant i tú Fran hu estas fent molt bé i molt interesant, per lo tant, nomes en resta dir-te

¡¡¡¡¡¡ MOLTES FELICITATS !!!!!!

Una abraçada

Helena ha dit...

Per molts anys onclu!!! Ja m'ensenyaràs tot el referent al món de la meteo!!!
Moltes felicitats!!!!
Dos anys, igual que jo!!!!