dimarts, 9 de març del 2010

Tossa, sota la neu i les onades.

Les persones que ens dediquem al món de la meteorologia, sempre diem que les grans nevades a Catalunya mai venen pronosticades. Aquest mite, s’ha trencat i, per fi, podem dir que una gran nevada ha estat pronosticada i amb temps. Només cal veure el pronòstic dels diversos mitjans de comunicació i els avisos que vaig posar en aquest blog el dia abans, on en tots, es parlava de la possibilitat que la neu baixés fins els 0 metres d’alçada. Fins i tot, el pronòstic del temps de TV3 i d’altres mitjans informatius, es parlava de la situació que s’esperava. Per tant, ningú pot dir que no es va avisar de la situació. Tot el que es digui és política, simplement, política.


Us deixo un vídeo de com nevava el dia 8 a la mateixa platja de Tossa entorn les 18 hores quan començava a pujar el temporal de mar i unes forografies d’avui al matí. No cal dir, que a hores d’ara, Tossa continua sense llum, sense telèfon i sense cobertura. Segona nit que es passa a les fosques.



























6 comentaris:

Sussss ha dit...

Les imatges són precioses, malgrat tot.

Anònim ha dit...

Desde Granada. Enhorabuena por la página, es estupenda. Me encanta, muy trabajada y rigurosa. Pronosticásteis la ola de frío mucho mejor y antes que el Servei Català o la AEMET. Enhorabuena. Os tendré como referencia a partir de ahora. Una abraçada amics, un català a Granada.

Anònim ha dit...

Molt bones les fotos Fran.
Pels Tossencs de cap de Setmana, ets una finestra de la nostra passió.
Gracies.

Anònim ha dit...

FELICITATS PER LES FOTOS, I PER LA PREVISION QUE VAS FER, TENIN EL CORTAJE D´AVISAR A LA POBLACIO AMB ELS POSIBLES RISCOS DEL TEMPORAL, AMB TEMPS PER PENDRE LES OPORTUNES PRECAUCIONS I AMB CLAREDAT.

SelvadeTossa ha dit...

Ostres Fran! Aquest cop m'ho he perdut!!.. i per això no ens hem trobat xcasualitat fent fotos dalt d'algun mirador privilegiat ;-) Estava fora de la península i sincerament m'ha fet MOLTA DECEPCIÓ no haver pogut disfrutar del "mal temps"! ..S'ha ajuntat un temporal de mar (d'aquests que mai em vull perdre)amb una nevada magnífica com feia anys que no queia!.. Et felicito per les fotos, per els articles, per la previsió!.. Enhorabona!

Ojala torni a nevar, ..tot i que no creiem es clar, perque la primavera està a tocar :-(

mft ha dit...

Gràcies per les imatges i el vídeo, com ja han dit per aquí: "pels tossencs de caps de setmana", has estat una gran font d'informació.
Ja estic esperant el teu proper post...