dilluns, 20 d’abril del 2009

Ara sí, veurem ploure.


Aquesta darrera setmana ha vingut marcada pels ruixats i la inestabilitat en tot el territori peninsular, però a Tossa ens hem hagut de conformar en veure passar les tempestes i observar les grans torres nuvoloses dels potents cumulonimbus que descarregàven amb força per les contrades gironines i de l’Alt Mareseme.

Aquesta tarda, tot i la convecció que hi hagut per la zona de Terra Negre que ha deixat un bonic ruixat (entre 1 i 2 mm calculo), tindrem un tipus de pluja diferent. La proximació d’una massa de núvols origen d’un petit front càlid, amb molta humitat associada, originarà una tarda amb cel tapat i amb precipitacions que serien febles però continuades. No acumularan quantitats importants però seran suficients per netejar una mica l’ambient i refrescar els boscos.

A partir de demà al migdia, la situació tornarà a millorar i tindrem una Diada de Sant Jordi assolellada i amb temperatures primaverals.

5 comentaris:

Voi pa'llà ha dit...

Vila!!!
Avui la ensapegat de ple, ja era hora, ja que portava una "ratxa negativa". ;p
Que vagi molt bé!!!

vila86 ha dit...

home home.. de ple ple ple.. quan ha plogut? 1 litre.. aix aix.. Va com portaves aquesta ratxa negativa.. avui et donarè un 6 en l'encert, es a dir, un bé! xd.
Em sembla que tens feina per aquest cap de setmana, demà ja mirare que dius a tvtossa.xdd

vagi bé!!

vila86 ha dit...

0,8l segons meteoclimatic.. pssss va que poder caura alguna coseta més el llarg de la nit, encara que veient el radar diria que poca cosa. Però bé pensa en positiu, així acabaran abans les obres de la carretera! xdd

ricardsotazero ha dit...

Sembla que mes al nord ha plogut mes; tranquils que a Barcelona portem 2 dies de "sequera"; ahir la nit van caure 4 gotes gruixudes que no van arrivar ni a mullar el terra!
la cosa pinta ja seria cap a diumenge però encara queda molt!

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Va Fran, aprofita, que demà tindreu el últim ruixat i fins diumenge en el millor dels casos no torna a tocar i compte que les temperatures el dia de Sant Jordi s´enfilaran força i superaran gaire bé a tot arreu els 25º
Una abraçada