dimecres, 30 de setembre del 2009

Ruixats a Tossa i inundacions a la Comunitat Valenciana

Aquests dies una DANA (Depressió Aillada en Nivells Alts) està afectant tots la meitat est del país, especialment la zona de València. Durant els 3 dies que ha durat l'episodi en aquella zona, s'han acumulat en molts indrets més de 200 litres de pluja, el que ha provocat inundacions i crescudes de torrents i rieres amb els problemes que comporta.

Aquesta DANA, s'ha anat desplaçant cap al nord i durant el dia d'avui afectarà a Catalunya, especialment la seva meitat sud. En indrets de Tarragona, especialment, es poden acumular més de 100 litres. La zona menys afectada seria, com no, les terres gironines, especialment el seu litoral. Malgrat tot, a Tossa s'espera que hi hagin ruixats intermitents, puntualment d'una certa intensitat i amb tempesta però que no ocasionarà els problemes que ha originat a la Comunitat Valenciana i que tindrem en zones de la meitat sud de Catalunya.

Algunes imatges dels aiguats a la Comunitat Valenciana (EFE).

3 comentaris:

Temps Palamós ha dit...

Doncs cap aquí dalt no hi ha manera que arribin les pluges,ni pel civil ni pel criminal.

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Deu ni do les pluges de la Comunitat Valenciana, jo desitjo que aquets tipos d´aiguats no ens arribin mai, a poc a poc es molt favorable per la natura i tot el que la envolta, però en aquestes quantitats lo unic que provoca són desgracies.

Esperem que plogui a tot arreu, sobre tot els lloc que hu ha fet meny, però amb mesura, sino que us diguin a vosaltres lo divertit que va ser quan la llevantada de Sant Esteve !!!!!

Salutacions

SelvadeTossa ha dit...

..Avui molts colorets als radars de catalunya ..pero a Tossa ni gota