diumenge, 14 de desembre del 2008

Neu d'avui a Cadiretes (Tossa de Mar)

Són les vuit del vespre i la neu ha fet acte de presència en molts punts del territori espanyol, i entre ells, a la zona més alta del Massís de ses Cadiretes a Tossa, això sí, de forma testimonial.

Un recull d'aquesta tarda (a les 19 hores) a dalt de tot de Massís de ses Cadiretes.






Per cert, a Tossa portem recollits 15,5 litres i la temperatura actual és de 6,5ºC.
Estarem atents a l'evolució de la nit i demà, ja que encara podem tenir alguna sorpresa més.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca!!

Tants dies desitjant-la i bé; tot i que sigui poqueta x fi la tenim! :-)

Salut!


-Marc

Anònim ha dit...

Bon dia,

Marc li deus una cervesa. Tal com va posar ara farà unes setmanes.

:-p

Anònim ha dit...

jaja, es veritat! tot i que ell com a meteoròleg sempre parla de possibilitats de pluja; no va dir "avui nevarà segur" i per tant lo just seria que li pagui mitja cervessa (una "possible" cervesa, jaja).

Bé, si que li invitaré quan el vegi pq altres vegades imagino q possiblement haurà endevinat altres nevades antigues (abans de q jo el conegués) i varies mitjes cervesses sumen més de una.. ;-)

Salut!

-M.

SelvadeTossa ha dit...

Ei Fran. Et vaig veure ahir altre cop per la TVTossa i ostres, o sigui que vas pujar al Cadiretes de nit expressament perque desde el poble vas deduir que just a la cota més alta del massís segur que estava nevant!

Això si que val un premi!! ;-) Bravo!

meteotossa ha dit...

Bones!
Estava en joc el meu honor, jejeje.
I sí! exacte! Quan a Tossa vam baixar dels 6ºC, amb l'aire fred en alçada, vaig pujar fins a Terra Negre i allà queia aiguaneu, això vol dir, que a dalt de tot de ben segur era neu. Així que cap a dalt. No obstant, era molt arriscat, ja que 6ºC a Tossa repsente uns 2-3ºC a Cadiretes, per tant, la possibilitat de neu és mínima, però amb la de -33ºC a 500hPa era molt probable la neu, i havia de demostrar que si havia de nevar tal i com havia dit...jejeje. Tot i que esperava que la neu baixés més de cota :(

Salut!